Ga naar de inhoud

Wie zijn wij?

Josine is de eigenaresse van Joosies op haar 13de begon ze met haar eerste zaterdag baantje bij een bekende Haarlemse bakker. En zo is de liefde voor horeca ontstaan. De gezelligheid, het verwennen met heerlijke producten naar de gasten was helemaal haar ding.

Haar vader heeft zelf ook een cateringbedrijf en is daar heel wat jaren druk mee bezig geweest. Creabea met vleeswaren noemde ze haar zelf. Het creëren van prachtige buffetten. Voor t oog een lust. En wederom voelde ze zich als een vis in het water. Door altijd het eten weer terug te komen in haar werk of vrijetijdsbesteding.
Zo ontstond ook de droom om een eigen Lunchroom te beginnen. Na een goed plan geschreven te hebben en de mogelijkheid werd aangeboden om deze prachtige locatie te gaan gebruiken wordt haar droom werkelijkheid en is Joosies geboren.

De naam Joosies is ontstaan omdat men die Josine kennen altijd roepen; Joos heb je een lekker broodje voor me. Daardoor was het bedenken van een naam totaal niet moeilijk. “Zo weet iedereen dat ik het ben” en de mensen die me al kennen weten ik sta voor lekkere producten van goeie kwaliteit en natuurlijk mijn gastvrijheid. Iedereen is van harte welkom bij mij.

Joosies wordt gedraaid door Josine zelf en één van haar twee zonen Frits, als belangrijke rechterhand.