Lunchroom

Bij Joosies voel je je al snel thuis!

Bij Joosies doen we eigenlijk alles wat wij zelf en hopelijk ook jullie leuk en lekker vinden. Je kunt bij ons tot laat ontbijten, omdat je laat uit bed gekomen bent, of gewoon om vier uur zin hebt in een gezond of ongezond ontbijtje met een dubbele espresso. Wil je om 10 uur al een stevig lunchgerecht? Ook daar doen we niet moeilijk over.

Onze keuken is geopend van 08.00 tot 17.00 u (op zaterdag van 9.00 tot 16.00 u) en in die tijd is alles van de kaart te bestellen. Je kunt bij ons niet reserveren, maar we doen altijd onze uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen!

Daarnaast hebben we genoeg leesvoer om je bezig te houden, maar je  kan ook op onze gratis WiFi gewoon aan het werk met jouw laptop. Van koffie tot verse Jus d’organge en van gebakken ei tot broodje gezond. Met meer dan 30 zitplaatsen en een heerlijk muziekje voel je je bij ons al snel thuis. Maar mocht je haast hebben, kan je alles ook van te voren bestellen of even wachten in onze lunchroom, dan pakken we het voor je in en kan je het thuis of op je werk oppeuzelen.